Kartonnen dozen bestellen in België

Bij de Dozenhal bestelt u ook vanuit België gemakkelijk uw kartonnen dozen online. Wij hebben een grote voorraad verpakkingsmaterialen in verschillende soorten en maten. Op dit moment zelfs wel meer dan 2500 verschillende! U heeft hierbij de keuze uit nieuwe en gebruikte dozen.

Groene kartonnen dozen

Hoewel kartonnen dozen bij uitstek al beter zijn voor het milieu dan bijvoorbeeld plastic verpakkingen, kunt u ook kiezen voor extra duurzaam materiaal. Wij bieden namelijk ook gebruikte verpakkingsmaterialen aan op onze website. Kiest u voor hergebruikte verpakkingsmaterialen, dan kiest u voor duurzaamheid. Elke ton golfkarton die wij hergebruiken bespaart 266 kilo luchtverontreiniging, 3 kubieke meter stortcapaciteit, 2026 kilometer benzine voor een gemiddelde auto en 20.000 liter water! Bent u echt op zoek naar de beste manier om uw producten te verzenden, kijk dan eens naar het formaat van uw verpakkingsmateriaal. Een goed gekozen formaat doos levert veel voordelen op. Veel verpakkingsmaterialen zijn namelijk te groot, waardoor u meer opvulmateriaal nodig heeft om uw producten veilig te verzenden. Dit is minder goed voor het milieu. Daarnaast zorgen grotere verpakkingsmaterialen voor meer ruimte, waardoor er minder producten tegelijkertijd kunnen worden vervoerd. Kies dus uit onze ruime assortiment voor de doos die echt bij uw producten past en kies voor duurzaam ondernemen.

Gemakkelijk bestellen

Via onze website bestelt u gemakkelijk de dozen die u nodig heeft. Op de website vindt u een dozenzoeker, hier vult u uw perfecte afmetingen in en ziet u direct of wij deze op voorraad hebben. Wij maken gebruik van een onafhankelijke bezorgservice, waardoor wij meestal in staat zijn om een bestelling die u vandaag plaatst morgen al te bezorgen. Daarnaast kunt u ook restpartijen aan ons doorverkopen. Wij nemen graag uw nog bruikbare verpakkingsmaterialen over, dit is beter voor het milieu. Heeft u ten minste zeven pallets aan verpakkingsmaterialen over, vul dan het contactformulier op onze website in, dan komen wij ze graag ophalen bij u. Op die manier werken wij samen aan een duurzame samenleving.

Over ons

De Dozenhal in Ermelo verkoopt al sinds 1978 kartonnen verpakkingsmaterialen. Gemiddeld staan er zo’n 2500 verschillende afmetingen in zes hallen. Zo zit er dus altijd iets passends voor u bij. Het is daarnaast ook mogelijk om uw verpakkingsmaterialen bij ons te laten bedrukken. Deze verpakkingen zijn namelijk voor veel webwinkels het visitekaartje van het bedrijf. Kijk voor meer informatie op onze website.