Hockeyfeest 2020

De hockeyfeesten staan weer voor de deur. Dan denk je natuurlijk meteen aan muziek, wijn, bier, spelletjes, heel veel lachen en natuurlijk een beetje hockeyen. Maar wat zijn de meest belangrijke zaken op een hockeyfeest? Waar moet je als team aan denken als je weer een weekend van de kaart gaat.

Paracetamol

Je begint in de ochtend vroeg, kruipt je tentje uit en de eerste fles wijn wordt al in je handen gedrukt. Je neemt een slok als ontbijt én werkt daarnaast een broodje van gisteren naar binnen. Dan ben je klaar voor de dag. Die begint met een spelletje. Zo hard mogelijk naar een pilon rennen, die aantikken, vijf keer een rondje draaien en terug rennen. Wat fijn dat je net wijn hebt gedronken. Daardoor gaat het alleen maar beter. Zo te zien heeft iedereen dat gedaan. Na een dag als dit kan je niks anders dan opstaan met hoofdpijn. Handig om mee te nemen: paracetamol.

Alcohol

Lekker goedkoop om mee te nemen zijn de flessen alcohol. Vaak wordt er, voor je het campingterrein op loopt gecheckt of je wat bij je hebt. Want dat mag natuurlijk niet. Zorg ervoor dat je het goed hebt verstopt in frisdrank of frisdrankflessen of op andere manieren. Verzin het maar. Als het feest is begonnen kan je vragen aan de bar of ze zo’n bak hebben met een mixdrankje erin. Vraag daar 15 rietjes bij en je maakt je hele team gelukkig.

Teamnaam

Wat is er nou leuker dan een naam verzinnen voor jou en je hockeyteam. De vreemdste combinaties komen naar boven. Nóg leuker is om de namen op een shirt of trui te bedrukken. Dit kan bij websites als Omnishirt.be. Vergeet niet allemaal dezelfde kleur te nemen of dezelfde slogan zodat mensen weten dat jullie uit hetzelfde team komen. Heel veel plezier.